Univerzitetski profesor daje casove MATEMATIKE - 1.2.3

Univerzitetski profesor, autor velikog broja udzbenika i zbirki zadataka matematike 1, 2 i 3, sa visedecenijskim radom drzi privatne casove matematike osnovcima, srednjoskolcima i studentima. Sistematican rad od osnove, sa razumevanjem. Priprema za prijemne ispite.
Website: www.racunarcisrbije.org
Ovaj decak pohadja Univerzitet, a ima svega 10godina!
Desetogodisnji Svajcarac Maksimilijan Janis, koji je iz sale polagao test iz matematike za veliku maturu i dobionajvisu ocenu, moci ce da pohadja specijalna predavanja na Univerzitetu u Cirihu, saopstile su univerzitetske vlasti.
Kako prenosi AFP, decaku ce na raspolaganju biti razne knjige, a svake druge nedelje ce imati razgovor sa profesorom na odredjenu temu.
Maksimilijanovi roditelji, inace nemacki drzavljani na radu u Svajcarskoj, zeleli su da sina upisu na matematicki fakultet, ali im to nije dozvoljeno jer on nije polozio testove iz drugih predmeta za maturu.
Ovo je prvi put da imamo tako mladog i talentovanog studenta u okviru programa Ojlerovo drustvo za juniore koji je namenjen nadprosecno nadaren.
Profesor Nenad Djukic, Beograd
tel: 0637713107; 0603384135

Kontakt ime: Nenad Djukic

Telefon: 0637713107
Lokacija: Beograd, Srbija
Datum postavljanja oglasa: 18-04-2017
Oglas je pogledan 44 puta

Univerzitetski profesor daje casove MATEMATIKE - 1.2.3 Slika Univerzitetski profesor daje casove MATEMATIKE - 1.2.3 Slika Univerzitetski profesor daje casove MATEMATIKE - 1.2.3 Slika Univerzitetski profesor daje casove MATEMATIKE - 1.2.3 Slika
 Osoba koja je postavila oglas je odgovorna za sadrzaj ovog oglasa!
Ovaj oglas više ne važi
Send me an email with links for managing my ad

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?

Prijavi loš oglas