LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE

Text oglasa:
Kuća se nalazi na šetalištu Irig-manastir Hopovo, udaljena je od magistralnog puta Novi Sad-Ruma oko 500 metara, prirodno je zaštićena od saobraćajne buke. Kvalitetna i moderno građena kuća, sa puno dnevnog svetla. Površina kuće sa garažom i ostavom za alate iznosi 255 m2. U garažu se ulazi direktno sa ulice. Garaža ima mesta za dva veća automobila, plus parkiralište za tri do pet automobila pored garaže.

Kuća je opremljena LED osvetljenjem,klimom, i kompletnom solarnom tehnologijom za el. struju i toplu vodu. Etažno grejanje je na sva čvrsta goriva ili sasvim komforno, na trofaznu struju.

Kuća je potpuno gotova i opremljena modernim kvalitetnim nameštajem. U prizemlju se nalaze: natkriven ulaz, hodnik, kuhinja sa trpezarijom, plus letnja kuhinja, špajz 4 sobe, (dnevni boravak je do terase potpuno ustakljen), 2 kupatila, 4 WC-a, balkon, kvalitetan vinski podrum i natkrivena terasa odakle očarava Fruškogorska panorama, još je lepša iz prelepo sređenog dvorišta sa travnjakom, cvećem, ukrasnim žbunjem i čempresima koji garantuju privatnost za vreme druženja oko unikatnog roštilja u dvorištu. U potkrovlju se nalazi jedna prostana soba sa natkrivenim balkonom, plus moderan WC i ostava za kofere, putne torbe itd. Iza kuće se nalazi moderno opremljen poljski WC.

Ispod dvorišta se nalazi voćnjak sa raznolikim voćem od ranih majskih trešanja do kasnih mraznih mušmula. Tu je i plastenik za svakodnevno povrće, a sa leve strane se nalazi vinograd koji daje oko 250 l kvalitetnog vina.

Udaljenosti od kuće:
- do vinarije Kovačević restorana 2 km
- do manastira Hopovo 3 km
- do centra Iriga 3 km
- do centra Rume 12 km
- do centra Novog Sada 25 km
- do centra Beograda 70 km
U idili Fruškogorske panorame - a ipak sve na dohvat ruke

Dođite, vidite i osvojite MALI FRUŠKOGORSKI RAJ za Vas i Vaše najmilije

Kontakt ime: Branko

Telefon: +38163328074

Lokacija: Vienna International Centre, Wien, Österreich

Datum postavljanja oglasa: 03-05-2019

Oglas je pogledan 92 puta

LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE  Slika LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE  Slika LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE  Slika LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE  Slika
Osoba koja je postavila oglas je odgovorna za sadrzaj ovog oglasa!

Pošalji poruku osobi koja je postavila ovaj oglas - LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE

*

*

*


captcha

Potvrdi slanje poruke

Send me an email with links for managing my ad

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?

Prijavi loš oglas

Komentari