PORODIČNA LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE

Text oglasa:
Kuća se nalazi na asfaltiranom šetalištu Irig manastir Hopovo, udaljena je od magistralnog puta Novi Sad - Ruma oko 500 metara, prirodno je zaštićena od saobraćajne buke.
Kuća je potpuno gotova, opremljena modernim i kvalitetnim nameštajem,useljiva bez imalo ulaganja. Centralno grejanje je na sva čvrsta goriva ili sasvim komforno na trofaznu struju.
U slučaju nestanka struje, voltaik solarna tehnologija preuzima snabdevanje kuće sa nužnih 220 V/3 kW. Naravno tu su i solarni kolektori sa bojlerima za veš mašinu, pranje suđa, kupanje/tuširanje itd.
Ukupna površina kuće sa garažom i ostavom za alate iznosi 255 m2. Kuća ima 4 sobe, (dve dečje, spavaća i dnevni boravak) 4 WC-a, 2 kupatila, 2 ostave, 2 kuhinje i vinski podrum. Kuhinja se pretapa u ustakljeni dnevni boravak sa izlazom na prostranu natkrivenu terasu, sa prelepim pogledom na Fruškogorsku panoramu.
Dvorište je izuzetno lepo dizajnirano sa travnjakom, cvećem, ukrasnim žbunjem i čempresima koji garantuju privatnost za vreme druženja u dvorištu oko unikatnog roštilja.
Ispod dvorišta se nalazi voćnjak sa raznolikim voćem od ranih majskih trešanja do kasnih mraznih mušmula, i mladi vinograd koji daje oko 250 litara kvalitetnog vina.
Garaža ima mesta za dva veća automobila, + parking za tri do pet automobila pored garaže.

Udaljenosti od kuće:
- do vinarije/restorana Kovačevič 2km
- do centra Iriga 3km
- do centra Rume 12km
- do centra Novog Sada 25km
- do centra Beograda 70km
- do vrha Fruške gore 5km
U idili Fruškogorske panorame a ipak sve na dohvat ruke.

Dođite vidite i osvojite MALI FRUŠKOGORSKI RAJ za Vas i Vaše najmilijem

Kontakt ime: Branko

Cena: €180000

Telefon: +38163328074

Lokacija: Vienna International Centre, Wien, Österreich

Datum postavljanja oglasa: 16-08-2019

Oglas je pogledan 179 puta

PORODIČNA LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE  Slika PORODIČNA LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE  Slika PORODIČNA LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE  Slika PORODIČNA LUX KUĆA NA OBRONCIMA FRUŠKE GORE  Slika
Osoba koja je postavila oglas je odgovorna za sadrzaj ovog oglasa!
Ovaj oglas više ne važi
Send me an email with links for managing my ad

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?

Prijavi loš oglas

Komentari