Novi Sad - KEJ - 4-soban, - sprat - pogled na Dunav

Text oglasa:
- Prodaje se četvorosoban stan u Novom Sadu na Beogradskom keju br.11 sa odličnim rasporedom prostorija i jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu (pogled na Dunav i tvrđavu, mostove, turističke brodove u pristaništu itd, kao i blizina svih bitnih mesta za zadovoljavanje životnih potreba; vidi vremensku udaljenost na kraju teksta.)

- Stan ima 122 m2. Grejna površina je 101,17 m2, terasa je 16,23 m2, lođa je 4,14 m2 i oba plakara 1,23 m2.

- Stan se nalazi na I spratu, zgrada ima 5 spratova bez lifta, visina od poda do plafona je 2,72 m.

- Stan je dvostrano orijentisan, tako da su 3 veće sobe okrenute prema Dunavu, a četvrta manja soba kao i trpezarija, kuhinja i ostava prema drugoj strani zgrade, tj. dvorištu.

- Zgrada je locirana skoro idealnim pravcem sever-jug, tako da je istočna strana stana (ka Dunavu) celo pre podne obasjana suncem, a zapadna strana (ka dvorištu) celo popodne.

- Iz sve 3 sobe se izlazi na terasu koja ima zidanu ogradu, tako da je pogodna i za zatvaranje.

- Dnevna soba (ka Dunavu) i trpezarija (ka dvorištu) su odvojene samo tzv. harmonika-zidom, pa mogu da se koriste i kao jedna celina. U tom smislu stan je pogodan i kao administrativni poslovni prostor,- za kancelariju, predstavništvo itd., kao i ordinaciju i slično.

- Duž sredine stana su dva hodničića, kupatilo sa WC-om i drugi odvojeni WC. U manjoj sobi i hodniku kod ulaza ugrađeni su plakari.

- Stan je uknjižen, (zgrada je sagrađena sedamdesetih godina), od tada nije menjao vlasnika, a nema ni opterećenja po bilo kom osnovu.

- Zgrada je u odnosu na susedne zgrade malo uvučena, a od puta je deli zelena površina i trotoar. Ukupna udaljenost od puta je nešto manje od 14 metara.

- Stan je u izvornom obliku i opremi, održavan je, ali nikada nije potpuno renoviran. Uz stan ide i podrum od oko 10 metara kvadratnih.

- Od osnovnog renoviranja bilo bi potrebno: krečenje, farbanje drvenarije, struganje i lakiranje parketa, zamena kuhinjskih elemenata i "harmonika" vrata, što prema predračunu iznosi približno 3000 E. Ako bi se radilo prošireno renoviranje, koje osim osnovnog podrazumeva i zamena spoljne PVC stolarije, keramike, renoviranje kupatila i sanitarija, pločice, zamena osiguračke kutije i sitno, po predračunu bi bilo približno 9000 E.

- VREMENSKA UDALJENOST od stana (brzinom pešaka)

- do samousluge, trafike, apoteke, - U ZGRADI
- do šetališta pored Dunava, restorana - pivnice, menjačnice, autobuske stanice (LINIJE 11a, 11b i 6) - 1 MIN
- do pošte - 2 MIN
- do Informatike - 3 MIN
- do zelene pijace i svih drugih trgovina prehrambenom robom
- 4 MIN
- do obdaništa i Dunavskog parka - 5 MIN
- do osnovne škole, gimnazije, srednje sobraćajne škole, pravoslavne crkve - 6 MIN
- do dispanzera - 8 MIN
- do strogog centra grada - 11 do 14 MIN

Kontakt ime: Branko

Cena: €131000

Telefon: +381641615776

Lokacija: Novi Sad, Serbia

Datum postavljanja oglasa: 15-07-2019

Oglas je pogledan 262 puta

Osoba koja je postavila oglas je odgovorna za sadrzaj ovog oglasa!
Ovaj oglas više ne važi
Send me an email with links for managing my ad

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?

Prijavi loš oglas

Komentari