PLAC ZA GRADNJU STAMBENE ZGRADE U CENTRU SURČINA

Text oglasa:
Plac za gradnju stambene zgrade u samom centru Surčina (menjam parcelu za 22% izgrađenih kvadrata)

Tražim ozbiljnog i pouzdanog investitora za izgradnju stambene zgrade u samom centru naselja i opštine Surčin. Površina parcele je 988 m2, parcela je privatno vlasništvo 1/1. Parcela se nalazi na idealnoj poziciji za izgradnju stambene zgrade.

Nalazi se na 100 m od centralnog parka i centralne raskrsnice u opštini Surčin, na 100 m od osnovne škole i pijace, na 150 m od zgrade opštine Surčin, crkve, pošte, i sedišta OUP-a. Dom zdravlja se nalazi na oko 200 m od parcele. U krugu od 200 m nalaze se 2 „MAXI“ marketa, „AMAN“, desetak trafika, 3 apoteke, 3 fast food-a i svi ostali sadržaji... Izgradnja budućeg „LIDL“ marketa i velikog tržnog centra predviženog uz lidlov market predviđena je u toku ove godine na 200 m od lokacije. Nedaleko od parcele predviđena je i izgradnja budućeg Nacionalnog stadiona. UPRKOS CENTRALNOJ LOKACIJI I BLIZINI SVIH SADRŽAJA – SAMA ULICA U KOJOJ SE NALAZI PARCELA JE MIRNA I POGODNA ZA STANOVANJE, BEZ MNOGO SAOBRAĆAJA I GRADSKOG PREVOZA (sve autobuske linije su na 100 m).

Posedujem zvaničnu informaciju o lokaciji. Parcela je obuhvaćena Planom detaljne regulacije centra Surčina, nalazi se u zoni –„TC2 – mešoviti gradski centri“. Maksimalni indeks zauzetosti prizemlja građevinske parcele je 60%, maksimalni indeks zauzetosti ostalih etaža je 40%. Maksimalna spratnost objekta je P+2+Pk/Ps. Parkiranje se rešava na parceli izgradnjom otvorenih parking mesta (1,1 parking mesto po stambenoj jedinici).

Kontakt ime: Vladimir

Telefon: +38162270870

Lokacija: Surcin, Surčin, Serbia

Datum postavljanja oglasa: 19-06-2019

Oglas je pogledan 201 puta

PLAC ZA GRADNJU STAMBENE ZGRADE U CENTRU SURČINA Slika PLAC ZA GRADNJU STAMBENE ZGRADE U CENTRU SURČINA Slika PLAC ZA GRADNJU STAMBENE ZGRADE U CENTRU SURČINA Slika PLAC ZA GRADNJU STAMBENE ZGRADE U CENTRU SURČINA Slika
Osoba koja je postavila oglas je odgovorna za sadrzaj ovog oglasa!

Pošalji poruku osobi koja je postavila ovaj oglas - PLAC ZA GRADNJU STAMBENE ZGRADE U CENTRU SURČINA

*

*

*


captcha

Potvrdi slanje poruke

Send me an email with links for managing my ad

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?

Prijavi loš oglas

Komentari