Video Škola Harmonike

Text oglasa:
Škola klavirne harmonike za POČETNIKE i buduće harmonikaše i za sve one koji žele da savladaju sviranje harmonike uz pomoć DVD - a

Želite da naučite da svirate HARMONIKU - Nikakav problem, uz video lekcije brzo i lako ćete savladati osnove sviranja harmonike.
Video škola se sastoji od šest sati video materijala u kojoj je sve polako i precizno objašnjeno koje možete puštati opet i opet sve dok ne shvatite i ne bude jasno kako se i šta svira. Ne morate više ići na skupe časove i tegliti harmoniku tamo vamo i gužvati se u prevozu itd. I onda kad se vratitite kući dosta toga ste zaboravili kako se svira ovo kako ono, e ovakvom metodom učenja ( ne želim nikoga da omalžavam naravno ) uštedećete dosta vremena,truda a i novaca . . .

Video škola harmonike sastoji se od :

1.Osnove klavirne harmonike - Muzičke skale na harmonici - Desna ruka

2. Sve o basovima - Leva ruka

3. Postavka i spajanje Leve i Desne ruke

4. Priprema ruke za sviranje trilera - LEGATO - STAKATO

5. Ornamentika - Triole

6. Gornji i Donji Triler

Ovaj komplet od 6 sati video materijla je namenjen POČETNICIMA i svima onima koji žele da nauče da sviraju HARMONIKU i narodnu muziku. Sve vežbe su odsvirane sporo zatim u punoj brzini odnosno,u tri različita tempa. Korak po korak, deo po deo, vežba po vežba kako bi mogli jasno da vidite koji tonovi i trileri su odsvirani. Posle svake snimljene lekcije imate i vežbe koje morate savladati da biste mogli preći na sledeću vežbu odnosno na sledeći nivo.
Uz ovu video školu dobijate i 4 knjige Albina Fakina u PDF-FORMATU u kojoj imate sve od : Osnovnih pojmova muzičke teorije do sviranja klasične muzike.

Video školu VAM LIČNO DOSTAVLJAM NA VAŠEM RAČUNARU ILI NA USB STIK Tako da nema laži nema prevare.

Uz sve ovo napraviću jedan kratak video koji vam mogu poslati putem MSN-a da možete da vidite kako je sve to lepo objašnjeno.

Za sva pitanja i dogovor možete me kontaktirati putem FACEBOOK-a Zoran Dan ili na Email danzoran07@gmail.com

Kontakt ime: Zoran Dan

Lokacija: Vienna

Datum postavljanja oglasa: 18-10-2018

Oglas je pogledan 752 puta

Video Škola Harmonike Slika
Osoba koja je postavila oglas je odgovorna za sadrzaj ovog oglasa!
Ovaj oglas više ne važi
Send me an email with links for managing my ad

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?

Prijavi loš oglas

Komentari