Fudbalski tereni Rakovica

Text oglasa:
Fudbalski tereni Rakovica
Gladijator Sportski centar nudi vrhunske uslove za rekreativno i profesionalno bavljenje fudbalom.
U okviru našeg moderno opremljenog centra nalaze se otvoreni fudbalski teren sa veštačkom travom, balon za mali fudbal, svlačionice, kafić i mnoštvo drugih sadržaja za sport i rekreaciju.
Bilo da želite da unapredite Vaše profesionalne veštine ili da uživate u partiji fudbala sa prijateljima, Sportski centar Gladijator ima termin za Vas.
Izgrađen po najvišim standardima za ovu vrstu objekta, naš centar otvara vrata za ljubitelje fudbalske igre svih generacija. Sportski centar Gladijator je jedan od retkih u gradu koji poseduje veliki fudbalski teren sa veštačkom travom. Pored nove trave visokog kvaliteta, teren je opremljen reflektorima što omogućava igranje fudbala na svežem vazduhu i u večernjim terminima. Postoji mogućnost igranja na četvrtini velikog terena koji je istih dimenzija kao teren u balonu.
Ako više volite da trenirate u zatvorenom prostoru, tu je naš balon za mali fudbal sa terenom standardne veličine. I ovaj teren je prekriven veštačkom travom visokog kvaliteta, što obezbeđuje optimalne uslove za bavljenje fudbalom.
Gladijator Sportski centar je otvoren za saradnju sa svim školama fudbala koje žele da treniraju u savremenim uslovima, kao i za individualne treninge profesionalnih fudbalera i rekreativaca. Posebno smo ponosni što u našem centru trenira Ženski fudbalski klub Crvena zvezda.
Ukoliko želite da se opustite nakon treninga i razmenite utiske sa prijateljima, na raspolaganju Vam je kafić, uz veliki izbor pića po pristupačnim cenama. Tokom letnje sezone otvorena je prelepa bašta smeštena u prijatnom ambijentu prepunom zelenila.
Sportski centar Gladijator nudi veliki broj termina za treninge tokom celog dana, a posebno u večernjem terminu od 20-23h. Trenirajte kao pravi gladijator!
Vise o nama : http://scgladiator.com/naslovna
Kontakt telefoni: 065/256-1154

Kontakt ime: Gladijator

Cena: €10

Telefon: 0652561154

Lokacija: Rakovica, Belgrade, Serbia

Datum postavljanja oglasa: 29-06-2020

Oglas je pogledan 17 puta

Fudbalski tereni Rakovica Slika Fudbalski tereni Rakovica Slika Fudbalski tereni Rakovica Slika Fudbalski tereni Rakovica Slika
Osoba koja je postavila oglas je odgovorna za sadrzaj ovog oglasa!

Pošalji poruku osobi koja je postavila ovaj oglas - Fudbalski tereni Rakovica

*

*

*


captcha

Potvrdi slanje poruke

Send me an email with links for managing my ad

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?

Prijavi loš oglas

Komentari